Jump4Joy 
Springkussenverhuur

BEZORGING

Springkussens worden altijd door Jump4Joy bezorgd, opgezet, afgebroken en ook weer opgehaald. 

Al onze overige producten uit ons assortiment mogen en kunnen opgehaald worden. Jump4Joy kan de bezorging ook verzorgen en assisteren tijdens het opzetten van onze spullen. In overleg komen we de producten ook weer ophalen. 

Hiervoor gelden de volgende tarieven:

- Binnen een afstand van 15 km. €25,-

- Binnen een afstand van 25 km. €35,-

- Binnen een afstand van 35 km. €45,-

- Buiten een afstand van 35 km. Op afspraak

 


MOOI WEER GARANTIE

Omdat je bij Jump4Joy allerlei leuk vertier kunt bestellen, maar helaas de zon niet.... geven wij onze klanten "Mooi weer garantie". Heeft u een feestelijke gelegenheid gepland en is het twijfelachtig of het wel goed weer wordt? Of is er op de gereserveerde dag plotseling toch slecht weer voorspeld?

Maak je dan geen zorgen, wij van Jump4Joy hebben dan een passende oplossing voor je bedacht om je tegemoet te komen. Want bij Jump4Joy werken we met "Mooi weer garantie". Dit houd in dat als het op de dag waarop je producten bij ons gehuurd hebt, slecht weer is, of een voorspelling wordt gedaan van slecht weer...... Dan mag je kosteloos de reservering annuleren. Eventueel boeken we samen de reservering gratis om naar een andere datum. Neem gelieve telefonisch contact met ons op, als je van plan bent te annuleren of de reservering om te boeken!

Dat is nou het voordeel van Mooi weer garantie!

 Voorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor de levering,
  • Bij slecht weer of een slecht weer voorspelling (www.buienradar.nl) kosteloos annuleren,
  • Een reservering kan uitsluitend telefonisch worden geannuleerd,
  • Kosteloos reservering omzetten naar een andere datum,
  • Is het product eenmaal uitgeleend en het wordt slecht weer, dan betaald de huurder de normale huurprijs,
  • Annuleren binnen de 24 uur voor levering, dan wordt er 30% van de orderbevestiging in rekening gebracht,
  • Jump4Joy heeft het recht bij slecht weer uw reservering te mogen annuleren, als het niet veilig is om het  springkussen te gebruiken of te plaatsen, tevens de huur periode te staken.


GRATIS SERVICE

Al onze springkussens worden standaard en gratis voorzien van blower, haspel (25meter), grondzeil en bevestigingsmateriaal. In geval van een harde ondergrond zijn wij genoodzaakt om extra kosten voor valmatten in rekening te brengen.

Wel zo fijn!.... Wij rekenen geen borg op al ons materiaal!

Met de hoop dat u zuinig en zorgvuldig met al onze spullen omgaat, net zoals wij dat doen en wij zo kunnen garanderen dat de volgende huurder er net zo veel plezier aan kan beleven als u!!!

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 


 

E-mailen
Bellen
Map